Η βαρκάδα είναι καλή για εσάς!

Κάθε πλήρως οργανωμένη ακτή, εκτός από την υποχρέωση μεταφοράς ναυαγοσωστών, πρέπει να διαθέτει ένα ή περισσότερα ταχύπλοα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστασίας στους λουόμενους. Τα ταχύπλοα ξεκλειδώνουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για άλλους ανθρώπους. Αρχικά δίνουν τη δυνατότητα περιπολιών στο νερό. Ο συντονισμός στη θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης ατυχημάτων. Στη συνέχεια, το να φτάσετε στο κάτω μέρος όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες είναι πιο γρήγορο. Η διάσωση είναι συχνά ένα παιχνίδι του χρόνου. Τέλος, το  σχολή ταχυπλόου μόνο που συμπληρώνει τη φόρμουλα ασφαλείας είναι η προπόνηση. Οι ακτές χρειάζονται έμπειρους πιλότους, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις μόνο από σχολή ταχύπλοων. Η Bayline έχει τη λύση και για αυτό.

Δεν είμαι κραυγάς, στην πραγματικότητα, δεν παίζω στην τηλεόραση, αλλά θα έλεγα ότι είναι ιατρικό γεγονός ότι το ταξίδι είναι καλό για το μυαλό και την ψυχή. Έχω πραγματοποιήσει πολλές από τις δικές μου, ανεξάρτητες μελέτες κατά καιρούς, και μπορώ να σας πω ότι ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, όλα φαίνονται καλύτερα όταν βγαίνω έξω για μια θεραπευτική συνεδρία σε ένα σκάφος.

 

Ας υποθέσουμε για αυτό. Πώς μπορεί το ταξίδι να ΜΗΝ είναι καλό για την εσωτερική και σωματική υγεία σας; Περάστε χρόνο με την οικογένεια και τους σωματοφύλακες, απολαμβάνοντας την ήρεμη γαλήνη της φύσης ή πετάτε γύρω από μια λίμνη πίσω από ένα μηχανοκίνητο σκάφος σε έναν εσωτερικό σωλήνα ή wakebaord – όλα είναι καλά για εσάς! Και το θέμα είναι ότι το ταξίδι είναι εμπόρευμα που σχεδόν ο καθένας μπορεί να κάνει και να απολαύσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό!

Φέρτε την οικογένειά σας μαζί στο νερό

 

Μπορώ να μιλήσω μόνο από πείρα, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει πάντα μια στιγμή σε κάθε οικογένεια που οι άνθρωποι δεν νιώθουν τόσο κοντά όσο πριν. Είτε πρόκειται για τις υποχρεώσεις της δουλειάς ή της ακαδημίας, για συγκεκριμένα προβλήματα, είτε απλώς επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν, υπάρχουν στιγμές που νιώθετε την ανάγκη να πλησιάσετε ξανά.

Το να βγεις σε ένα σκάφος είναι ένας φανταστικός τρόπος να φέρεις ξανά κοντά τους ανθρώπους. Το να βρίσκεστε σε ένα σκάφος με τα αγαπημένα σας κόκαλα είναι μερικές από τις κομψές ποιοτικές στιγμές που γνωρίζω. Υπάρχει ένα εμπόρευμα στο να είσαι στο νερό, κάτω από τη ζωή, που κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τα προβλήματά τους και απλώς να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον. Σας δίνει την ευκαιρία να γελάσετε, να μιλήσετε, να απολαύσετε αναμνήσεις και ιστορίες και απλά να είστε ο ένας με τον άλλον. Τίποτα επιπλέον δεν έχει σημασία αλλά η στιγμή και τίποτα δεν το ξεπερνάει.

 

Η βαρκάδα κάνει καλό στην ψυχική σας υγεία

Το να είσαι σε ένα σκάφος είναι τόσο ανακουφιστικό. Είστε κατάλληλοι για να ξεφύγετε από όλα τα περισπασμούς του πραγματικού κόσμου όπως υπολογιστές, συνάδελφοι, σπασμένοι σωλήνες, οτιδήποτε άλλο! Θα πρόσθετα και κινητά τηλέφωνα σε αυτήν τη λίστα, αλλά ξέρω πώς είναι οι περισσότεροι σήμερα. Τουλάχιστον απενεργοποιήστε το όσο είστε εκεί έξω! Πιστέψτε με, θα κάνει τη διαφορά! Το μόνο πράγμα που θα σας αποσπάσει την προσοχή θα είναι ο ζεστός ήλιος στο πρόσωπό σας, η δροσερή αναπνοή που φυσάει στα μαλλιά μας και το ανοιχτό νερό μπροστά σας. Τώρα ΑΥΤΟΙ είναι το είδος των περισπασμών που χρειαζόμαστε όλοι!