Elektrikershopping – 6 steg för att välja rätt elektriker

När du letar efter en elektriker, leta efter någon som du kan bilda en långsiktig relation med. Det kommer att spara mycket tid och pengar om du kan hitta någon som du litar på för att få jobbet rätt första gången och ge dig rätt pris.

Steg 1) Hitta rekommenderade företag

Du kan få rekommendationer för nacka elektriker elektriker från vänner och grannar. Du kan också söka online efter elektriker Los Angeles eller elektriker Burbank, och så vidare. Om du lägger till ordet recensioner i din sökning kan du titta igenom företagsrecensioner.

Ett annat tillvägagångssätt är att söka på webbplatser som har recensioner. Recensioner visas på många webbplatser inklusive Google Places, Yelp.com, AngiesList.com och CitySearch.com. AngiesList.com är en utmärkt källa till rekommendationer för entreprenörer men kräver en liten årlig medlemsavgift. På AngiesList kan du se hur kunderna betygsatte sina entreprenörer, inklusive elektriker, och detaljer om hur deras jobb gick.

När du tittar på kundrecensioner, ta en titt på helheten. Finns det en dålig recension bland de många bra? Är det bara en grinig kund? Finns det ett företagssvar som klargör saker eller säger att det har rättat sin anställd?

När du har tre eller så rekommenderade elektriker, ta en titt på deras webbplatser.

Steg 2) Kontrollera Elföretagets webbplats

· Är den presentabel och välskött?

· Lätt att hitta det du letar efter?

· Vänlig, hjälpsam och inte belamrad med hårdsäljande reklam?

· Hur många bra vittnesmål?

Om hemsidan checkar ut är det dags att intervjua elektrikern.

Steg 3) Intervju

När du pratar med elektrikern, var uppmärksam på hur bekväm du är, inklusive din tillitsnivå. Jag har listat frågor som du kan ställa. Om du redan har fått lysande rekommendationer eller om det är ett litet reparationsjobb som att fixa en trasig ljusströmbrytare, skulle du förmodligen inte vilja fråga dem alla. Men om du inte pratar med en rekommenderad elektriker och du planerar en ombyggnad, fråga bort.